Obrolane Kang Rikun & kang Rijo – HBH & P-PAY 2015

0
94

Critane Rikun takon meng Rijo,,,,Jo jere PAPELING arep nganakna acara HBH lan santunan anak yatim neng Purbalingga ya,,,,????
Rijo semaur,,,,,iya Kun kuwe acara rutin tahunan PAPELING lan tahun kiye jere rencanane acara arep de anakaken neng kecamatan Bukateja,,,

Lha bagus kuwe Jo nyong milu bungah kecamatane nyong dadi tuan rumah acara kuwe,,,,ningen kepriwe ya nyong urung milu dadi anggota lan kur milu ngrameni neng facebook group PAPELING thok,,,apa nyong olih milu lan olih partisipasi kanggo acara kuwe jo,,,,,?????

Rijo semaur,,,,oooooalaaaaah kun kun,,,wong arep milu partisipasi koh nunggu dadi anggota disit,wong arep mbantu kuwe ora kemudu mlebu dadi anggota kun,sing penting niat ikhlas mbantu,apa maning kuwe acarane santunan anak yatim lan awake dewek mesti peduli maring anak yatim,

Ooooohhh kaya kuwe ya Jo,,,,,tek kira kur anggota tetep thok sing olih mbantu,,,

Rijo nyauri,,,,ya ora Kun kiye kanggo sapa bae,,,sing anggota tetep kudu mbantu lan sing udu anggota tetep ya nek krasa peduli maring kotane dewek kudu peduli Kun,apa maning sing arep de santuni kuwe bocah2 yatim sekang daeraeh dewek,,,,dadi nek udu awake dewek sapa maning lan nek ora siki kapan maning,,,,?????? dadi aja nunggu sugih mbeke ngamal Kun,mengko malah ora sugih2 terus gawe amale kapan,,,,,??????

Oooooo iya Jo kesuwun pisan karo pituture,,,,lan nek arep mbantu kanggo acara kuwe carane kepriwe Jo,,,,

Rijo njelasaken,,,,,carane gampang Kun kan PAPELING wis duwe nomer rekening kiye nomer kanggo sedulur2 sing arep mbantu kanggo acara HBH lan santunan anak yatim BANK JATENG nama Paguyuban Perantau Purbalingga : 3036002866 ,,,,lan nomer rekening liyane bisa maring nomereng rekening panitia,,,,,

Siiiiip Jo pokoke senajan nyong urung nggabung dadi angggota resmi papeling nyong arep milu mbantu lan milu nyuksesaken acarane dewek Jo,,,,
Haaaaaaa lha kuwe mbeke siiiiip Kun pokoke kiye acarane dewek dadi mayuh de ramekaken lan de suksesaken bareng2,,,,,,,,,,,

POKOKE TIKET SURGA MAYUH SAPA SING KEPENGIN,,,,,,,,,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here