IPDN Orabisa diilangna

0
42

AHOK : “Pak Jokowi, ari tumrape inyong soten, mendhing bubarna bae IPDN…!”.

JOKOWI : “Ya ora bisa ya…!!!”.
AHOK : “Kenangapa si Pak…?”.
JOKOWI : “PRESIDEN ya ora bisa ari ora nana IPDN lahhh…!”.
AHOK : “Deneng si bisa kaya kuwe pak Presiden…?”.
JOKOWI : “Siki inyong gari agepan takon… Jajal ilangna IPDN sekang PRESIDEN, kira-kira dadi apa kuwe…?”.
AHOK : “Ya dadi RESE, Pak..,!”.
JOKOWI ; “Lha angger kuwe tah Ko…!”.
GEDHUBRAAAGG….!!!
Gubernur Ahok sekal njimprak kaget…
He… he… he…
grin emoticon grin emoticon =))
kabare BRALINK
tabloide wong Purbalingga
(de-Banyumasaken sekang crita kirimane Woro K)
Tanjung Balai Karimun KEPRI, Kemis Paing 10 September 2015
Diposting daning Kang Agus Waluyo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here