Inyong Olih Ngelamar Anake Rika?

0
48
nulis kurang spasi
Critane ana bocah lanang, sebut bae BL, agi nembung meng RB, yakuwe Ramane si bocah wadon
***
BL : “Inyong olih nglamar anake Rika…?”.
RB : “Anake inyong ora nana sing wadon, lanang kabeh…!”.
BL (lugu) : “Lha kae sing agi nyirami wit kembang si…?”.
RB (mendelik) : “Dhigilmu munyeng… Kae bojone inyong, sengooong…!!!”.
BL : “Ooo…”.
*NGUKLUK BALI*
*****
BL : “Inyong olih nglamar anake Rika…?”.
RB : “Ko si sapa…?”.
BL : “Ora ngerti Pak, inyong dhewek be ya bingung, inyong kiye sapa…!”.
RB : “O, pancen dhasar bocah gemblung jere…!”.
*DHUUUGG… BOKONGE KENA GAJUL*
*****
BL : “Inyong olih nglamar anake Rika…?”.
RB : “Ko anake sapa…?“.
BL : “Anak Raja Pak…!”.
RB : “Raja apa…?”.
BL : “Raja Hutan… Hahahaha…!“.
RB : “Penjorangan Ko, ya…!!!”.
*PLAKKK… !!! KENA TAMPONG*
*****
BL : “Inyong olih nglamar anake Rika…?”.
RB : “Kenangapa si…?”.
BL : “Inyong tresna kambi anake Rika…!”.
RB : “Kenangapa Ko tresna kambi anake Inyong…?”.
BL : “Anake Rika apik…!”.
RB : “Deneng anake Inyong, apik…?”.
BL : “Merga dheweke anake Rika..!”.
RB : “Deneng dheweke koh anake inyong ya…?”.
BL (kambi kesuh) : “Huuufffttt…!!!”.
*GELUT BAE, MANJUH PAK*
*****
BL : “Inyong olih nglamar anake Rika…?”.
RB : “Anake Inyong wis mati 5 taun kepungkur…!”.
BL : “Ora papa Pak, lha wong inyong be ya wis mati 5 taun kepungkur koh…!”.
RB : “Appaaa…???”.
*GEDHUBRAAAGG…!!! SEMAPUT*
He… he… he…
grin emoticon grin emoticon =))
kabare BRALINK
tabloide wong Purbalingga
(de-Banyumasaken sekang statuse Norman Sophan ‘GS’)
Tanjung Balai Karimun KEPRI, Slasa Paing 15 September 2015
Copas sekang postingane kang Agus Waluyo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here