KARTAM KAMBI KAKINE

0
10
jeneng
KAKI : “Tam… Wis gagean Ko umpetan nganah…!”.
KARTAM (kambi bingung) : “Lho… Ana apa si Ki…?”.
KAKI : “Lhooo, Ko mbokan miki mbolos ora mangkat…?. Kae guru-guru bubar sekolah toli sedhela maning padha liwat ngkene…!”.
KARTAM : “Owalaaa… Sing kudune umpetan malah jane Kakine…!”.
KAKI : “Sing sekolah toli ko Tam… Kenangapa deneng Kakine sing kon umpetan…?”.
KARTAM : “Lha wong Inyong gole mbolos ngomonge merga Kakine ninggal koh… Wis, gagean Ki…!”.
KAKI : “Owalaaa, Ko pancen bo….!!!”.
GEDHUBRAAAGG….!!!
Urung kosi rampung gole ngomong, Kakine sekal tiba kejengkang ngathang+ngathang merga prenyakit jantunge kumat…
He… he… he…
grin emoticon grin emoticon =))
kabare BRALINK
tabloide wong Purbalingga
(de-Banyumasaken sekang crita lawas kiriman batir)
Tanjung Balai Karimun KEPRI, Kemis Wage 13 Agustus 201

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here