DEMADAN NGIRIT, AJA BOROS

0
81


Sore kuwe, Kang Kaswad aruh-aruh meng bojone, yakuwe Yu Warsih..
KANG KASWAD : “Sih… Ujarkua bokonge Ko lha siki tambah amba bae, kaya kompor gas…!”.
De-omong kayakuwe, Yu Warsih jane kesuh. Ningen mung dependhem neng njero ati.
Nalika wengine, kang Kaswad nglirihi Yu Warsih, mangsude agepan aseng ‘kembul’. Kambi ngedhepna matane, kang Kaswad ngomong, “Warsih, manjuh lhaaa…!”.
Kaya wong ora duwe tanggungan, alon bae Yu Warsih gole semaur, “Demadan ngirit aja boros si ngapa Kang…?. Wong tekade mung agepan ngenget sosis cilik be koh… Ndadak agepan nganggo kompor gas…!”.
GEDHUBRAAAGG….!!!
Kang Kaswad sekal njimprak kaget kosi tiba kejengkang ngathang-ngathang…
He… he… he…
grin emoticon grin emoticon =))
* crita neng ndhuwur ngemu piwulang, ‘Aja sokan ngenyek meng wong liya, apamaning meng bojone dhewek’.

kabare BRALINK
tabloide wong Purbalingga
(de-Banyumasaken sekang statuse Doel Kempoel)
Tanjung Balai Karimun KEPRI, Senen Legi 10 Agustus 2015

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here