Cerita Banyumasan

Sedulur bahasa banyumasan kuwe bahasane dhewek,dadi aja isin-isin ngomong nganggo bahasa banyumasan.Lewat media Blog Papeling kiye,mayuh para sedulur ngirimna cerita-cerita sing nganggo Bahasa Banyumasan.Cerita olih kisah nyata utawa gorohan,sing penting ceritane ora mambu porno utawa nyinggung masalah SARA lan sejenise.

Kirimna bae ceritane para sedulur maring Emaile Admin Blog Papeling nang KENE!
Kiye cerita-cerita sing uwis di postingna,waca bae lan wei komentar,monggo nek arep maca ceritane klik baen Neng Kene!



Comments
9 Comments

+ komentar + 9 komentar

28 Juli 2012 20.37

Min,melu Copy olih ora?

29 Juli 2012 22.24

@Ngaraxalam,monggo nek arep melu ngopi,nek berkenan aja kelalen sumbere de cantumna....

14 Agustus 2012 00.25

Inyong ya olih ngopy kie mind?

14 November 2012 21.20

monggo sing arep ngopi, mendoan, jahe susu bisa mampir nang angkringan purwokerto.

bloge maen Lik, silaturahmi salam #banyumasku

14 November 2012 23.26

@Banyumasku,maturnuwun wis de ampirna meng angkringan.Salam silaturahmi uga ya kang...

6 Juli 2013 18.21

wah bahasa ngapak memang lucu-lucu ya,sukses buat wong ngapak...

10 September 2013 05.45

salam kenal buat warga papeling...

23 September 2013 23.44

Mbok pada ngakak ora mendeg2 nek ngirim ceritalah :v

Posting Komentar

 
Design by: Darmanto.com - Copyright © 2011. Paguyuban Perantau Purbalingga - PAPELING
Powered by Blogger