Woro-Woro

Written By Darmanto on 04/11/11 | 04.16


Klamit……Klamit…Kula bumbu lading
Sugeng tepang kalih kula, Yono Bralink
Ingkang bade ngaturaken ular-ular dumateng para kadang sedaya ngengingi babagan Seni Karawitan Gagrag Banyumas,inggih meniko ingkang dipun wastani “Gagrag Papeling”
 Dene seni Karawitan Gagrag papeling meniko, salah sawijining Seni Karawitan ingkang dipun Pandegani dening Sie Seni Budaya,Paguyuban Perantau Purbalingga ingkang wonten laladan Jabodetabek.
Dumateng Sedaya kanca batir kula ingkang sami remen seni tradisional khususe Banyumasan nggih mangga sami makempal wonten ing Sanggar Gagrag Papeling,ingkang latihanipun wonten Komplek Vihara Buperta Cibubur-Jakarta Timur.

Semanten ular-ular saking kula,dene wonten klinta-klintunipun nyuwun pangapunten…
Klilan....
By:Mukhyono
Share this article :
Comments
2 Comments

+ komentar + 2 komentar

14 November 2011 07.49

Update Personel Sanggar Karawitan "Gagrag Papeling"
1. Bpk.Wardoyo
2. Bpk. Marsono (Peking)
3. Bpk. Jamil (Gong)
4. Ibu Sri Raharjo Putri (Demung)
5. Bpk. Bonis (Instruktur / Kendang)
6. Ibu Bonis Saptono (Instruktur Tari)
7. Bpk.Mustolahudin (Kenong)
8. Bpk. Wanto (Bonang)
9. Bpk.Yono Bralink (Saron)
10.Bpk. Afri (Saron / Kenong)
11.Bpk. Bambang (Bonang)

Gending Lancaran
1. Eling-eling Banyumasan
2. Ricik-ricik Banyumasan
3. Manyar Sewu

Ingkang bade Nderek latihan monggo.....dateng mawon wonten Buperta, wekdale jam 15.00 dumugi jam 18.00 wonten Komplek Peribadatan (Vihara) Buperta (sebelah masjid)

Salam

Yono Bralink

15 November 2011 07.13

Sip Kang,sukses Gagrak papeling.

Poskan Komentar

Untuk menjalin silaturahmi,yuk tinggalkan jejak kunjungan Anda dengan memberikan komentar di artikel ini...
Cara Berkomentar bagi yang tidak memiliki blog:
1. Klik Dan Beri komentar sebagai" --> pilih Name/URL
2. Isi nama kamu dan Kosongkan URL atau isi dengan alamat fb kamu
3. Klik Lanjutkan
4. Ketik komentar kamu dan publish Form Komentar.
5.Mohon jangan meninggalkan komentar Spam
6.Komentar dengan disisipi iklan,link hidup atau spam akan dihapus

 
Design by: Darmanto.com - Copyright © 2011. Papeling
Template by Creating Website - Powered by Blogger