Home » » Warga Papeling Nonton OVJ Awards Trans-7

Warga Papeling Nonton OVJ Awards Trans-7

Written By Darmanto on 13/06/11 | 18.22

 Opera Van Java
 Warga Papeling, dina Sabtu 11 Juni 2011 Nonton bareng  OPERA VAN JAVA (OVJ ) Awards sing desiarna langsung sekang Teater Tanah Airku TMII Jakarta.
Acarane Trans-7,  sing dejenenge OVJ Awards pancen beda, ora kaya biasane.  acara komedi utawa lelucon sing desuguhna ya pancen ya aneh pisan.  Pemain OVJ  sing wis cukup kondang, antarane Sulle, Andre, Aziz, Nunung lan Parto

Mulane tampilane ya lucu-lucu pisan, unik lan merguyokna
Penghargaane ya neko-neko, contone . sing kalebu kategori terjatuh terbaik (wong tiba koh terbaik), make up horor terbaik (dandan sing paling menor), binatang tamu terbaik (kewan tamu sing apik medeni), pertempuran terbaik (gelut sing lucu),  sing tersakit  (sing paling lara) lan liya-liyane.
OVJ , jhane ora beda karo ludrug utawa kethoprak, pamaine pada duwe peran dewek-dewek , lan  deingingi gamelan lengkap karo sindene, sing kolaborasi karo alat musik lan lagu-lagu modern

Acara Opera Van Java Awards, kejaba pernghargaan sing aneh-aneh uga aweh perhargaan karo artis-artis legenda komedi  contone, dono, benyamin, basuki, mbah surip lan liya-liyane sing wis almarhum .  Pancen bener  artis-artis kuwe  diyakini sing deangger senior-senior lan dadi conto nang pemain OVJ.
Penghargaan OVJ Awards, sing menang :

?    Tiba sing paling apik,  sing menang Rico Ceper.
?    Bintang Tamu paling butak, sing menang  Markus Horison.
?    Kewan tamu paling apik, sing menang Ula.
?    Dandan sing paling menor, sing menang Sundel Bolong.
?    Perang utawa gelut, sing menang Vincent Club Eighties vs Olga Syahputra.
?    Sing paling lara mergane nendangi meja,  Ki Joko Bodo & Desta Club Eighties.
?    Sing paling sregep dadi bintang tamu, sing menang Mpok Nori.
?    Pasangan sing paling romantis,  Mona Ratuliu dan Indra Brasco.

Acara mestine rampung Jam 11.30,  Tapi  Sedurunge rampung kayane warga Papeling wis mulai  pada ngantuk,  wis mulai pada kepengin nginum,  dadine acarane urung tutug, wis pada menyat.

Warga Papeling nonton bareng OVJ Awards cukup puas, sing demaksud puas warga papeling cukup puas Kesabaran lan  Keguyubane, pokoke luar biasa.
1. Kesabaran, mergane teka jawit jam 18.00  padahal acara mulai jam 20.00
2. Keguyubane, mergane  nggone nganggo klambi seragam dadi keton kompak guyub. Terus  ggone njagong ya guyub, nglemprak siji nglemprak kabeh.  Maksude nglemprak nang undak-undakan.  Mergane kentongan Kursi  Tapi ndilalah nasibe lagi apik, mulane menjelang jam 20.00 sedurunge mulai acara, kewilang bae, ana sebagian kursi jataeh sponsor (Yamaha) kosong,  dadine jataeh penonton sponsor, bisa dejagongi nang warga Papeling.

Makaten ceritane, mangga mbokan ana sing arep nambaih.
Matursuwun,

Ali Safrudin
Share this article :
Comments
6 Comments

+ komentar + 6 komentar

13 Juni 2011 20.09

heheee.... pada niate arep narsis nang tivi kaya dong nonton bukan empat mata nggane malah pada ra di sorot kamera sama sekali! tapi ra apapa sing penting kan puas bisa nonton langsung

Anonim
13 Juni 2011 20.21

waalaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh jiaaaan mengini temen kuwe? nek ana maning aku melu lah

14 Juni 2011 21.06

itu acara sebenarnya buat promosi paguyuban dan juga purbalingga...

18 Juni 2011 10.30

sip kang.... mudah mudahan maring ngarepe terus bisa berkembang!

18 Juni 2011 22.30

Amiiin...mas hery.

6 Oktober 2011 16.02

semoga ovj awards akan selalu ada setiap tahun.

Posting Komentar

 
Design by: Darmanto.com - Copyright © 2011. Paguyuban Perantau Purbalingga - PAPELING
Powered by Blogger